Κάνοντας
το κόκκινο κρέας πιο ασφαλές.
Τα νέα για τους
λάτρεις του μπάρμπεκιου είναι καλά και μπορούν να μην εγκαταλείψουν την αγαπημένη
τους συνήθεια..Ερευνητές του πανεπιστήμιου Kansas State στο Manhattan βρήκαν, ότι όταν στο κόκκινο κρέας προστίθεται
δεντρολίβανο, μειώνονται σημαντικά τα επίπεδα των ετεροκυκλικών αμινών(HCAs).Οι αμίνες αυτές δημιουργούνται όταν
το κρέας μαγειρεύεται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και αποδεδειγμένα αυξάνουν τον κίνδυνο διαφόρων μορφών
καρκίνου και ειδικότερα του παχέως εντέρου.
Οπότε μπορείτε
να απολαύσετε άφοβα το αγαπημένο σας burger αρκεί να έχετε βάλει στο μπιφτέκι λίγο δεντρολίβανο.
Να έχετε μια
όμορφη μέρα και να γυμνάζεστε..
Βιώνης
Παντελής
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου