Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ..ΚΑΝΤΕ ΣΠΡΙΝΤ



ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ..ΚΑΝΤΕ ΣΠΡΙΝΤ


Ξεχάστε πια τη δικαιολογία, δεν έχω χρόνο να γυμναστώ. Είναι άπλα πλέον μια δικαιολογία. Ποιος δεν έχει 20 λεπτά από τη μέρα του..άντε 30’ με το ζέσταμα μαζί..

Το σπριντ είναι μια ενισχυμένη μορφή της διαλειμματικής προπόνησης. Είναι μια στρατηγική άσκηση όπου εναλλάσσονται περίοδοι μικρής έντονης αναερόβια άσκησης με λιγότερο έντονη περιόδου ανάκαμψης.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά? Ότι κάνω ένα ζέσταμα για 5-10 λεπτά, πολύ καλές διατάσεις και μετά κάνω 8-10 σπριντ των 50 με 100 μέτρων ανάλογα τη φυσική μου κατάσταση. Μόλις κάνω το 1ο σπριντ(1ο σετ) μετά ξεκουράζομαι για 1,5 λεπτό με 2 το πολύ και μετά επαναλαμβάνω το 2ο.Και ούτω καθεξής.

Ποια είναι τα οφέλη τώρα… Απίστευτη αντοχή, απίστευτη αύξηση του μεταβολισμού, με αποτέλεσμα το σώμα να καίει θερμίδες σχεδόν όλη την ημέρα μετά. Απόλυτος σεβασμός στη μυϊκή μάζα και χάσιμο λίπους. Κάτι το οποίο δε κάνουν πια οι προπονήσεις στο διάδρομο για 1 ώρα. Αποφυγή καρδιαγγειακών νόσων.

Απαραίτητη προϋπόθεση, καλή λήψη υδατάνθρακα (50γρ) 2 ώρες πριν(του στυλ κουάκερ) και 1 ώρα μετά του στυλ μακαρόνια ρύζι πατάτα!!

Να έχετε μια όμορφη μέρα και να γυμνάζεστε.

-VIONIS TEAM-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου